Levering

Levertermijn

Wij streven ernaar uw bestellingen zo snel mogelijk te leveren. Dit is uiteraard afhankelijk van onze voorraad en omstandigheden rondom de bezorging. Indien voorradig, is de uiterste levertermijn vier werkdagen. Zodra uw pakket is verzonden krijgt u van ons een Track&Trace code.

Verzending

De verzending van onze artikelen wordt verzorgd door PostNL. Bent u op het moment van bezorging niet aanwezig op het aangegeven verzendadres, dan probeert PostNL het de eerstvolgende werkdag nog eens.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat uw bestelde artikel niet meer voorradig is, dan wordt u hiervan telefonisch of per e-mail op de hoogte gesteld. Onze medewerkers kunnen indien gewenst suggesties doen voor soortgelijke artikelen. Uiteraard is het ook mogelijk om in dit geval (een deel van) uw bestelling te annuleren.
Verzendkosten

Verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar uw bestelling moet worden bezorgd. Wij leveren op dit moment aan Nederland en België. Is de waarde van uw bestelling 60 euro inclusief BTW of hoger, dan zijn de verzendkosten gratis.